Privacyverklaring www.bralex.nl

 

14-02-2019

 

www.bralex.nl is onderdeel van Bralex Webshops BV. Je privacy is voor Bralex Webshops B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.bralex.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

 

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Bralex Webshops B.V.

 

Verantwoordelijkheid

 

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:

 

www.bralex.nl

Peizerweg 97

9727 AJ Groningen

Tel : 0858769678 (NL) 025880756 (BE)

KvK nummer 63010445

De functionaris gegevensbescherming is bereikbaar via info@bralex.nl

 

Statistieken en profilering



Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

 

Hiervoor gebruiken wij je IP-adres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Onze business partners, Google Analytics, Visual Website Optimizer, Bing Ads, Outbrain en Facebook bewaren deze informatie.

 

Reclame



Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

 

- per e-mail

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen


We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Zo geven wij je gegevens door aan:

 

- onze bezorgpartners, zodat je bestelling ook op het juiste adres wordt afgeleverd;
- IT-dienstverleners, zodat onze webshop optimaal werkt en wij jou de juiste service kunnen bieden;
- ondersteuning klantenservice, zodat wij jouw vragen en of klachten adequaat kunnen beantwoorden;
- In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.

 

Bovengenoemde partijen noemen wij bewerkers. Deze bewerkers verwerken de persoonsgegevens uitsluitend in opdracht van ons. Met de bewerkers hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten waarin de bewerker wordt verplicht om alle verplichtingen uit de Wet bescherming persoonsgegevens, de Europese algemene verordening gegevensbescherming en dit privacybeleid na te leven. Via de functionaris gegevensbescherming kan een lijst worden opgevraagd van onze bewerkers.

 

Waar worden jouw gegevens opgeslagen

 

We slaan je gegevens op in verschillende databases. Je gegevens worden bijna altijd opgeslagen binnen de Europese Unie. Enkel de datastroom van gegevens met betrekking tot verzending van onze nieuwsbrieven gaat via de Verenigde Staten van Amerika, middels Mailchimp, deze partij heeft zich geregistreerd onder het zogenaamde Privacy Shield dat voldoende bescherming biedt.

 

Beveiliging



Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

 

- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL), waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert. Wij houden logs bij van alle aanvragen van persoonsgegevens.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring



Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens



Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

Bralex Webshops B.V.
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Nederland



BTW: NL855053227B01
KVK: 63010445
Tel: 0858769678 (NL) 025880756 (BE)
Mail: info@bralex.nl

 

Je hebt de volgende rechten:

 

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Contactgegevens

 

www.bralex.nl
Bralex Webshops B.V.
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Nederland



BTW: NL855053227B01
KVK: 63010445
Tel: 0858769678 (NL) 025880756 (BE)
Mail: info@bralex.nl